Kaip laikyti prieskonius savo virtuvėje?
2022 m. rugsėjo 7 d. 20:25,
Komentarų nėra
Keletas patarimų, kaip laikyti prieskonius savo virtuvėje:
- Laikykite prieskonius sandariame indelyje. Labiausiai tam tiks stiklinis ar metalinis sandarus indas. Nesandariai laikomi prieskoniai greitai praranda savo aromatą bei skonį;
- Saugokite prieskonius nuo tiesioginių saulės spindulių, saulėje laikomi prieskoniai praranda savo spalvą, nušviesėja;
- Laikykite prieskonius sausoje ir vėsioje vietoje, prieskoniai nemėgsta drėgmės ir didelio karščio;
- Prieskoniai turi savybę labai greitai sugerti pašalinius kvapus, nelaikykite prieskonių prie kitų, stiprų kvapą turinčių produktų ar buitinės chemijos.
Skanių ir aromatingų patiekalų!
Komentarų nėra
Atsakykite
Krepšelis
Krepšelis tuščias.